Peynir Suyunu Sakın Dökmeyin


Türkiye’de büyük bölümü Samsun ve Edirne’de yetiştirilen siyah pirinç, son yıllarda Avrupa ve Asya ülkelerinin en sevilen gıdaları arasına yerleşti. Türkiye’de bolca üretilmesine rağmen değeri bilinmiyor faydaları saymakla bitmiyor.
Detayları Görmek İçin Diğer Sayfamıza Geçiniz…
Peyniri çoğumuz severiz peki ya peynirin suyunu ne yaparız ? Yapım aşamasındaki peynirin süzülmesi ile peynir altı suyu elde edilir. Peyniri yaparken maya ve asit katılarak pıhtılaştırılır. Pıhtı dışındaki sarı ve yeşilimsi sıvıya peynir altı suyunu denir. Peynir altı suyunun faydalarını sayınca, peynir bu kadar faydalı değil diye içinizden geçecek. Haberin Devamını ve Detayları Görmek İçin Diğer Sayfamıza Geçiniz…
Pages: 1 2